• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Victorie fără istoric pentru CSM București în întâlnirea cu HCM Râmnicu Vâlcea, scor 21-32, în prologul etapei a 8-a a Ligii Naționale feminine de handbal.

În meciul găzduit de Sala Rapid, transmis ÎN DIRECT la Digi Sport și care a fost considerat ”acasă” pentru vâlcence, campioanele Europei s-au impus la 11 goluri diferență, după 60 de minute lipsite de istoric.

Handbalistele din Râmnicu Vâlcea au rezistat doar un sfert de oră asaltului bucureștencelor, care s-au pregătit cu public pentru meciul de Liga Campionilor cu Gyor, programat vineri, 28 octombrie, de la ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Pentru vâlcence, cele mai multe goluri au fost marcate de extrema stângă Ana Maria Simion (8), în timp ce pentru CSM București, Iulia Curea a înscris de 6 ori.

Deși victoria nu se poate pune la îndoială, mai ales că diferența de valoare dintre cele două echipe este net evidentă în fața deținătoarei Ligii Campionilor, trebuie remarcat faptul că jocul elevelor lui Jakob Vestergaard nu este chiar unul foarte bun. Spre exemplu prestația pe care a avut-o Bella Guldena fost departe de cea din sezonul trecut. Se pare că fetele nu și-au încasat încă toate bonusurile pentru câștigarea Ligii iar aceasta poate fi o explicație pentru forma sinusoidală a handbalistelor din Capitală. 

Embed: