• CUPA ROMÂNIEI (sferturi): ACS Poli Timişoara - CFR Cluj, marţi, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.
  • TENIS - MIAMI OPEN: Nadal - Mahut (în direct la Digi Sport 3, ora 22:00 cu aproximaţie) şi Federer - Bautista (în direct la Digi Sport 2, ora 00:00 cu aproximaţie)

 

 

HC Dobrogea Sud a pierdut primul său meci în Liga Naţională masculină de handbal. Echipa constănţeană a cedat cu 25 la 26 în faţa Politehnicii Timişoara.

Debut cu stângul pentru nou promovata HC Dobrogea Sud în Liga Naţională masculină de handbal. Echipa constănţenă nu a reuşit să profite de avantajul terenului propriu şi a pierdut disputa cu Politehnica Timişoara, din prima etapă a campionatului.

Gazdele au avut o evoluţie oscilantă. În prima repriză, constănţenii au fost conduşi cu 11 - 7, dar au revenit şi au restabilit egalitatea la pauză, 13 la 13. Scenariul s-a schimbat în actul secund, când echipa antrenată de Djordje Cirkovic a avut un avantaj de trei goluri, 21 - 18, dar a cedat în final cu 25 - 26.

"Ne-am făcut jocul nostru... Să o ţinem aşa în continuare", a spus la final Leonard Ştefan, de la CSU Politehnica Timisoara 

De la Dobrogea Sud nu au lipsit foştii jucători ai campioanei HCM Constanţa, Toma, Cutura, Angelovski şi Stănescu.

sursa foto: facebook CSU Politehnica Timişoara