• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Vistal Gdynia - CSM Bucureşti 23-34. Cristina Neagu și compania au făcut din nou spectacol în Liga Campionilor şi au câștigat în deplasarea din Polonia. După ce au părăsit Gdynia cu detinația Varșovia, de unde aveau să decoleze azi spre București, handbalistele s-au lovit de problemele cu care se confruntă compania aeriană LOT. Gigantul aerian nu a reuşit să respecte programul de zbor și handbalistele așteaptă și la această oră de mai bine de nouă ceasuri.

CSM Bucureşti s-a impus fără emoţii în deplasarea din Polonia cu Vistal Gdynia . Cu Neagu în zi mare, campioana României a câştigat la 11 goluri şi are punctaj maxim în Europa, scor 34-23 pentru campioana României. Dacă pe teren nu au avut emoţii, nu același lucru putem spune despre întoarcerea în țară. După ce au părăsit Gdynia spre Varşovia, acolo unde trebuia să se îmbarce pentru întoarcerea la București, răbdarea fetelor de la CSM București e pusă la încercare. Team mangerul clubului, Andrei Luca, a anunţat că fetele antrenate de Helle Thomsen sunt blocate de mai bine de nouă ore pe aeroportul din Varşovia. Problema care stă la baza acestei întârzieri este faptul că gigantul aerian LOT, compania cu care handbalistele au ales să se întoarcă în țară, nu a reuşit să respecte programul de zbor.

"Două zile total diferite: ieri în sala de sport, azi...în aeroport. Au cei de la LOT un meci câştigat în faţă noastră: de două ori zborul întârziat, conexiune pierdută în Varşovia, peste 9 ore de aşteptare, ultimul zbor al zilei ... Cum să nu-i iubeşti?!”, a anunțat team mangerul clubului, Andrei Luca.

Joi, de la ora 19:30, în Liga Zimbrilor, CSM Bucureşti o întâlneşte pe Dinamo, ÎN DIRECT la Digi Sport 2. Înaintea acestei partide, la Baia Mare, Minaur o întâlneşte pe Steaua, de la ora 17:45, tot ÎN DIRECT la Digi Sport 2. Fazele video ale ambelor meciuri sunt pe digisport.ro şi m.digisport.ro!