• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Handbalistele de la Universitatea Cluj au rămas fără antrenoare. După demiterea lui Carmen Amariei, de miercuri, şi "secundul" Luminiţa Huţupan Dinu şi-a anunţat plecarea de la gruparea ardeleană.

Am venit la Cluj să o ajut pe Carmen, fără pretenţii, să facem treabă. Anul trecut a fost foarte greu, nu am fost ajutate, iar acum, dacă am făcut un pic de echipă, nu ne lasă alţii. Am sperat să prindem un loc de cupe europene la finalul acestui sezon, dar uite că nu se poate. Cu mine nu a vorbit nimeni despre demiterea lui Carmen sau ce urmează, mi s-a transmis doar că nu mai au bani să fiu plătită. De-asta nici nu mi-am adus fetiţa la şcoală aici, în Cluj. Ca antrenor azi eşti, mâine nu eşti”, a declarat Luminiţa Huţupan Dinu pentru news.ro.

Amariei a preluat echipa în urmă cu doi ani, iar din toamna lui 2015 a cooptat-o în staff şi pe Huţupan.

"U" Cluj se află pe locul 9 în Liga Naţională după opt etape, cu zece puncte. Clujencele au plecat în această dimineaţă fără antrenor spre Moldova, unde vor juca vineri, cu CSM Roman.

Fetele sunt afectate, de aseară am tot stat pe telefoane. Acum, dimineaţă, au plecat la Roman, le doresc succes. Nu au niciun antrenor cu ele, nu ştiu cine va conduce echipa în meciul de vineri. Eu, una, plec acasă până la finalul săptămânii. Acum, toată lumea ne sună să vadă ce s-a întâmplat, dar când ne era greu şi luptam să salvăm echipa nu suna nimeni. Ne-am luptat singure. Am început cu Carmen, aşa că, dacă ea a fost obligată să plece, nu văd de ce aş mai rămâne eu. Plec acasă şi vom vedea ce va fi mai departe”, a mai spus Huţupan.

Noul antrenor al Universităţii Cluj va fi Florentin Pera, care a fost demis de la CSM Roman, unde activează de câteva zile unul dintre foştii "principali" de la Cluj, Gheorghe Covaciu.

Cele mai importante meciuri din Liga Naţională şi Liga Campionilor la handbal sunt transmise ÎN DIRECT de Digi Sport.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL TRANSMISIILOR DIN HANDBAL