• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Deţinătoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM Bucureşti, a fost învinsă de campioana Ungariei, Gyor ETO, cu scorul de 25-33 (13-11), în cea de-a patra partidă din grupa C a competiţiei, acesta fiind al treilea eşec consecutiv pentru formaţia antrenată de Jakob Vestergaard.

Marcatoarele echipei CSM Bucureşti au fost: Niombla 7 goluri, Mehmedovic 6, Martin 3, Gullden 2, Ayglon 2, Brădeanu 2, Torstensson 2, Lobach 1, iar pentru Gyor, care este antrenată de selecţionerul României, Martin Ambros, s-au remarcat Mork 11 şi Borch 5 reuşite.

CSM Bucureşti a ratat trei aruncări de la 7 metri.

Din lotul campioanei Ungariei a absentat pivotul titular, Heidi Loke, ea anunţând clubul chiar vineri că este înscărcinată, astfel că a întrerupt contractul cu Gyor în acest sezon.

În urma înfrângerii, CSM rămâne tot cu 2 puncte, acumulate din singura victorie de până acum, 24-21 (12-10) cu Rostov Don. Celelalte două rezultate din grupa C au fost 21-24 (10-9) cu FC Midtjylland (FCM) şi 24-27 (13-9), tot cu Gyor.

Cealaltă partidă din etapa a IV-a a grupei C, între FC Midtjylland (2 puncte) şi Rostov Don (2), va avea loc duminică.

Cu 8 puncte acumulate deja în patru partide, Gyor este deja calificată în faza grupelor principale.

Următoarele partide ale grupei C sunt programate astfel: Rostov – CSM Bucureşti (11 noiembrie), FC Midtjylland – Gyor (12 noiembrie), Gyor – Rostov (19 noiembrie) şi CSM Bucureşti - FC Midtjylland (20 noiembrie).

Primele trei clasate în fiecare din cele patru grupe preliminare se vor califica în grupele principale, în care se va juca pentru sferturile de finală, iar ulterior pentru Turneul Final Four, de la Budapesta.

Anul trecut, CSM Bucureşti a câştigat Liga Campionilor, fiind condusă atunci de antrenorul danez Kim Rasmussen, care a preluat ulterior naţionala Ungariei.


LIVE SCORE

Min. 60: Gyor - CSM 33-25. În cele din urmă, Gyor s-a impus la 8 goluri diferență, profitând de căderea inexplicabilă a echipei noastre. Brădeanu a marcat ultimul gol al CSM-ului, de la 7 metri.

Min. 54: Gyor - CSM 29-23. Gyor are acum o diferență chiar de 6 goluri (după reușita lui Broch), într-o perioadă în care CSM nu mai contează în atac și greșește nepermis în apărare.

Min. 53: Gyor - CSM 27-23. Pentru prima oară în acest meci, Gyor se distanțează la 4 goluri, iar victoria este tot mai aproape pentru campioana Ungariei, care nu resimte absența importantă a lui Loke.

Min. 50: Gyor - CSM 25-23. Se pare că se repetă scenariul de la București. CSM primește gol la aproape fiecare acțiune de atac a gazdelor, iar în ultimele minute campioana Europei a ratat exasperant, trimițând o dată și în bară.

Min. 46: Gyor - CSM 21-20. Vestergaard schimbă executanta, dar și Martin ratează de la 7 metri.

Min. 43: Gyor - CSM 20-19. Niombla ratează de la 7 metri, la scorul de 20-18, dar își răscumpără imediat greșeala și marchează, reducând din diferență.

Min. 39: Gyor - CSM 18-17. Mork înscrie de la 7 metri, iar Gyor conduce pentru prima oară în această repriză.

Min. 36: Gyor - CSM 16-16. Gyor reușește să revină, la fel ca în prima repriză, iar acum scorul este iar egal, după golul lui Toth.

Min. 33: Gyor - CSM 12-15. Tortensson înscrie superb de la 9 metri, în stilul caracteristic, iar CSM București are acum un avantaj de 3 goluri.

Statistica primei reprize: Paula Ungureanu a avut un procentaj excelent, cu mențiunea că pe final a apărat și Grubisic.

Min. 30: Gyor - CSM 11-13. Niombla a adus-o în avantaj pe CSM, iar apoi Martin a finalizat un contraatac excelent, asftel că deținătoarea Champions League are un avantaj de două goluri la pauză. CSM a a condus și în tur după prima repriză, la 4 goluri diferență, dar a pierdut în final cu 24-27.

Min. 24: Gyor - CSM 9-10. Carmen Martin înscrie pe contraatac, iar campioana Europei revine în avantaj în Ungaria.

Min. 21: Gyor - CSM 8-7. Mork o aduce în avantaj pe Gyor, pentru prima oară de la startul meciului, iar Jakob Vestergaard solicită și el time-out.

UPDATE: Martin Ambros cere primul time-out al meciului, la scorul de 7-5 pentru CSM București.

Min. 15: Gyor - CSM 4-6. Moment extrem de important! Gullden iese la rampă și înscrie al șaselea gol al echipei noastre, aflată încă în inferioritate (un singur om în minus).

Min. 13: Gyor - CSM 4-5. Gorbicz înscrie de la 7 metri, într-un moment în care echipa lui Vestergaard este în dublă inferioritate.

Min. 11: Gyor - CSM 2-4. Gullden înscrie pentru echipa noastră în superioritate numerică. Până acum, formația din Ungaria a avut câte două eliminări de 2 minute.

Min. 7: Gyor - CSM 1-2. CSM București revine, întoarce scorul prin Mehmedovic, iar Gorbicz ratează de la 7 metri, cu un lob care trece peste poarta Paulei Ungureanu.

Min. 3: Anita Gorbicz reușește de la 9 metri primul gol al meciului!

UPDATE: Absență de ultimă oră pentru Gyor! Heidi Loke este însărcinată și nu va mai juca în acest sezon al Ligii Campionilor.

VEZI AICI PROGRAMUL TRANSMISIILOR DIN HANDBAL