• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

A fost o nouă etapă cu goluri spectaculoase în Liga Campionilor la handbal feminin, competiție transmisă ÎN DIRECT pe canalele Dig Sport.

CSM București a făcut din nou spectacol în Ligă, iar Iulia Curea a reușit cel mai frumos gol al etapei! Jucătoarea campioanei României a impresionat pe toată lumea cu golul înscris în duelul cu Krim Ljubljana, câștigat de CSM cu 33-30.

TOP 5 GOLURI ÎN LIGA CAMPIONILOR:

Curea a primit o pasă direct de la portărița Grubisic, peste toată apărarea gazdelor, iar apoi a înscris spectaculos, ridicând toată sala în picioare.

În total, jucătoarea celor de la CSM a marcat 4 goluri cu Krim. Cea mai bună marcatoare a fost Cristina Neagu, cu 9 goluri.

CSM ocupă primul loc în clasamentul grupei din Liga Campionilor, cu 8 puncte, iar anul viitor își propune să joace iar în Final Four, pentru a treia oară la rând.