• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Naționala de handbal a României a început antrenamentele în stagiul de pregătire de la Bucureşti. Selecţionerul Xavier Pascual a schimbat jucătorii cu care a abordat turneul amical din Elveția.

La această acțiune, tehnicianul iberic a avut la antrenament chiar şi handbaliști de la tineret și vrea să vadă la lucru toți jucătorii de top din România.

"A fost bine, un antrenament bun, toată lumea a răspuns bine la cerințele lui și sper să continuăm tot așa", a declarat Adrian Rotaru, de la CSM București.

"Sincer, nu mă așteptam. Am fost emoționat, e un pas înainte și e bine pentru mine să fiu aici", a spus și Darius Makaria, de la BM Sinfin.

"Cu el e alt handbal, alt nivel și cred că toți ne bucurăm că putem să facem antrenamente cu el. E clar că vrea să vadă cât mai mulți jucători și să descopere cine poate să ajute echipa națională, cred că toți facem 100% și după aceea el o să decidă", a precizat și Javier Humet, de la CSM București.

Stagiul de pregătire al echipei naționale se încheie duminică, iar pentru acesta au fost convocați 21 de handbaliști.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT