• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Campioana Europei, CSM Bucureşti, a analizat la rece eşecul neaşteptat din Danemarca, 21-24 cu Midtjylland. A fost acelaşi scor cu care CSM câştigase în prima rundã a grupei C, cu Rostov. Vestergaard şi elevele sale au lăudat formaţia daneză, considerată outsidera grupei.

"Sunt multe jucãtoare daneze foarte bune acolo, unul dintre cei mai buni portari din lume şi o jucătoare defensivă foarte bunã, suedeza Sabina Jacobson. Midtjylland e una dintre cele mai bune 8 echipe din Europa şi trebuia sã jucăm la înălţime sã câştigăm acolo", a comentat Vestergaard.

"Am fost conştiente că sunt o echipă bună, că joacă de mult timp împreună. Am avut meciuri grele cu ele şi anul trecut, pe care le-am câştigat cu greu", a completat Linnea Torstenson.

CSM a reuşit o dublã victorie în faţa danezelor în sezonul trecut, în urma cărora şi-au asigurat calificarea în sferturile Ligii Campionilor.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT