• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Mica Brădeanu e în faţa unui duel special cu formaţia unde a scris istorie - handbalista CSM-ului a jucat şapte ani la Gyor, între 2004 şi 2011. Şase campionate şi şapte Cupe a câştigat Brădeanu cu următoarea adversară din Ligă.

"În primul an, am câştigat campionatul după 47 de ani şi de acolo a pornit construcţia acestei echipe şi au fost foarte mulţi ani în care am evoluat, am crescut. În momentul de faţă nu sunt sentimente, pentru că echipa Gyorului nu mai e ce a fost înainte, când am fost eu acolo.

După ce am plecat de la Gyor şi am jucat contra lor cu Oltchim am simţit emoţii, sentimente aşa înainte de meci", a recunoscut Aurelia Brădeanu.

Învinsă în finala din mai, Gyor speră ca omogenitatea să facă diferenţa în partida de mâine, transmisă în direct de Digi Sport 1 de la ora 18:00.

"Este plusul nostru, faptul că ne cunoaştem foarte bine şi ştim cum să jucăm bine împreună" - Kari Grimsbo.

"Toate jucătoarele se ştiu acum mai bine şi cred că ştim care a fost greşeala pe care am făcut-o anul trecut şi lucrăm zi de zi, la fiecare antrenament, ca să ne îmbunătăţim evoluţiile", - Ambros Martin.

În precedenta partidă jucată în România, Gyor a câştigat cu 24-22 cu CSM, în februarie, tot în grupele Ligii Campionilor.

CSM București - Gyor este în direct la Digi Sport 1, vineri de la ora 18:00. Fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro!