• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Două jucătoare de la Rostov Don, adversara CSM-ului din Liga Campionilor, așteaptă cu nerăbdare să revină în România! Iuliia Managarova și Alexandrina Barbosa au vorbit ÎN EXCLUSIVITATE, pentru Digi Sport, înaintea meciului de duminică, care va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1, de la ora 18:00.

Înainte de prima etapă din grupele Champions League, CSM Buxcurești - Rostov Don, Digi Sport a stat de vorbă cu două dintre cele mai importante handbaliste de la vicecampiona Rusiei, Iulia Managarova și Alexandrina Barbosa, foste jucătoare la Oltchim Râmnicu Valcea.

Managarova și Barbosa așteaptă cu nerăbdare duelul cu CSM Bucuresti, campioana Europei. Dacă pentru Barbosa e primul meci de Champions League în tricolul lui Rostov, Managarova și-ar dori o revanșă pentru eliminarea suferită anul trecut.

"Au jucătoare noi, dar cred că ce au făcut anul trecut e istorie, acum trebuie să demonstreze din nou. Cred că va fi un meci foarte frumos, suntem două echipe puternice. Și Rostov, Și CSM. Plus că va fi din nou o atmosferă de vis. Ne e dor de România, de "ambientul" de acolo" au declarat cele două.

Embed: