• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Naționala României are două victorii în primele două meciuri de la Campionatul Mondial de Handbal din Germania, iar pentru echipa lui Martin Ambros urmează confruntarea cu Spania. Cristina Neagu s-a declarat mulțumită de cele două succese, însă a ținut să tragă un semnal de alarmă.

29-17 cu Paraguay și 31-28 cu Slovenia au fost rezultatele înregistrate de naționala feminină de handbal în primele două meciuri la turneul final din Germania, unul la care Cristina Neagu și compania au plecat cu speranțe mari.

"Am început cum ne doream, cu două victorii. De duminică, să spunem, a început greul, am simțit atmosfera unui Campionat Mondial, pentru că la meciul cu Paraguay, un adversar mai slab cotat, deși am încercat să păstrăm concentrarea până la final, nu am putut să simțim tensiunea unui meci tare" a spus Cristina intr-un interviu acordat pentru Gazetă.

Pentru naționala noastră urmează duelul cu reprezentativa iberică, unul în care apărarea va trebui să meargă mult mai bine decât în confruntarea cu Slovenia dacă vrem să câștigăm, crede Neagu.

"Acum ne așteaptă un meci foarte greu contra Spaniei, este echipa cu care ne-am tot împărțit victoriile în ultimii ani, cunoaștem stilul ăsta de joc foarte rapid, cu jucătoarele care se aruncă în culoar. Dacă mă gândesc însă la meciul cu Slovenia, când am primit 28 de goluri, e alarmant. Trebuie să avem o apărare mult mai bună că să câștigăm împotriva Spaniei" a mai precizat căpitanul naționalei.