• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO CSM - Buducnost 26-20. Cristina Neagu nu s-a despărţit cum şi-ar fi dorit de campioana Muntenegrului, jucând puţine minute împotriva CSM-ului, în care a marcat 3 goluri.

Cea mai bună jucătoare a lumii a vorbit şi despre obiectivele pe care le are cu campioana României în sezonul viitor, dar şi despre momentele emoţionante trăite la finalul meciului.

"Nu ştiu de ce am jucat aşa de puţin, ştie doar antrenorul, toate jucătoarele care au jucat puţin. Poate vrea să îşi pregătească restul jucătoarelor. Eu am început bine meciul, dar nu stiu de ce nu am mai jucat. La ultimul meci, am jucat extrem de puţin şi am un sentiment, nu ştiu cum să îl numesc.

Părăsesc echipa după cele mai importante performanţe ale carierei, îmi vor lipsi lucruri. Partea mea la Buducnost s-a terminat practic azi. Privesc înainte şi mă bucur că românii m-au susţinut în aceste zile. Să susţină şi CSM.

Vine vacanţa, după aceea echipa naţională, din nou vacanţă, vom avea un lot foarte bun. Sper că ne vom regăsi în aceste zile la Budapesta şi la anul. Mi-au zis să nu plâng pentru că vin acasă şi mă aşteaptă cu braţele deschise", a spus Neagu pentru Digi Sport.