• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Allison Pineau are toate motivele să fie supărată pe o parte dintre fanii handbalului din România. Jucătoarea de culoare născută în Franţa a trecut printr-un adevărat calvar în meciul de la Zalău, câştigat de HCM Baia Mare, cu 36-26. Suporterii gazdelor au atacat-o dur şi i-au adresat mesaje rasiste.

Portarul Paula Ungureanu a încercat în zadar să o calmeze pe Pineau în timpul jocului, această făcând semne clare că este deranjată de comportamentul fanilor din tribune. De altfel, handbalista de 26 de ani a avut şi un mesaj pentru cei care au jignit-o.

"No comment pentru acest mesaj...aşa arată o parte dintre români lipsa de respect. Nu voi fi niciodată de acord cu un astfel de comportament. Sunt jucătoare de culoare şi sunt mândră de asta. Poate că uitaţi că reprezint o echipă românească în România şi, dacă nu ştiţi să apreciaţi acest lucru, vă aduc aminte că la finalul meciurilor sunt politicoasă cu voi toţi şi nu refuz niciodată să rămân la poze cu fanii.

Dacă nu mă respectaţi, atunci nu am ce să fac aici...Nu voi lăsa pe nimeni niciodată să mă doboare, mai ales când e vorba de originile mele. Felul în care arăţi respectul faţă de ceilalţi e şi felul în care te respecţi pe tine. După cum văd, idioţi sunt peste tot, lumea se scufundă din ce în ce mai mai mult. Eu am valoare şi educaţie, dar, de acum, atitudinea mea faţă de voi se va schimba", a fost mesajul postat de Pineau, pe contul personal de Facebook.

No comment for this mess...this is how a part of Romania showed disrespect.I will never agree with this attitude and...

Posted by Allison Pineau on Tuesday, 9 February 2016

VIDEO CU MOMENTELE GRELE PRIN CARE A TRECUT PINEAU