• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Delegaţii la Congresul Ordinar al IHF, din Antalya, au anunțat că România va organiza Campionatul Mondial de Tineret din 2020, vestea fiind confirmată și de pagina oficială de facebook a Federației Române de Handbal.

Competiţia va fi organizată la Bucureşti şi Braşov. În România nu a mai fost organizat un Campionat Mondial din 1963.

"Mondialul de Tineret din 2020 vine în România! Chiar dacă inițial a fost o cursă în trei între România, Irlanda și Macedonia, doar România a ajuns în faza finală a votului în Congresul IHF" a anunță pagina oficială de facebook a Federației Române de Handbal.

Tot la Congresul Ordinar al IHF, Narcisa Lecuşanu a fost aleasă în funcţia de membru al Comitetului Executiv al forului internaţional cu 110 voturi, cele mai multe din cele exprimate pentru trei candidaţi pe două locuri.

"Felicitări Narcisa Lecușanu - aleasă de pe prima poziție în comitetul executiv al IHF! Este o recunoaștere a importanței handbalului românesc la al 36-lea Congres IHF, desfășurat începând de astăzi în Antalya, Turcia" a precizat FRH.