• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Etapa a treia a Ligii Campionilor la handbal masculin a adus intervenţii extrem de spectaculoase. Veteranii din porţile lui PSG şi Flensburg s-au întrecut în parade.

Portarii au făcut diferenţa în etapa a treia a Ligii Campionilor la handbal. Goalkeeper-ul de 39 de ani al lui PSG, sârbul Gorazd Skof, şi-a demonstrat clasa în faţa lui Kadetten Schaffhausen. Prestaţia sa le-a permis francezilor să se impună la zece goluri în Elveţia.

Sosit în această vară la Nantes pentru a acoperi plecarea lui Skof, Arnaud Siffert s-a remarcat şi el în partida de acasă cu portughezii de la Braga, cu intervenţii spectaculoase.

Şi poarta lui Rhein-Neckar Lowen a fost pe mâini sigure în confruntarea cu Meshkov Brest. Suedezul sosit de la Aalborg, Andreas Palicka, i-a exasperat pe jucătorii echipei din Belarus cu paradele sale.

La fel de sigur a fost şi Filip Ivic. Croatul dintre buturile campioanei Europei, Vive Kielce, a asigurat succesul echipei sale în deplasarea din Ungaria, cu Pick Szeged, 29-27.

Cea mai spectaculoasă intevenţie a etapei a treia a fost cea a lui Mattias Anderson. Suedezul din poarta lui Flensburg a dovedit că este de netrecut şi la 38 de ani - prestatia sa nu a ajutat-o insa pe campioana Europei din 2014, care a pierdut acasă la limita în faţa Barcelonei.

TOP 5 PARADE:

1. Mattias Anderson - Flensburg (Flensburg - Barcelona 27-28)
2. Filip Ivic - Vive Kielce (Pick Szeged - Vive Kielce 27-29)
3. Andreas Palicka - Rhein-Neckar Lowen (Meshkov Brest - Rhein-Neckar Lowen 30-28)
4. Arnaud Siffert - Nantes (Nantes - ABC Braga 35-33)
5. Gorazd Skof - PSG (Kadetten Schaffhausen - PSG 25-35), 39 de ani

Embed: