• WTA Cincinnati se joacă în această săptămână în direct la Digi Sport 2
  • Fotbal, La Liga, prima etapă: Barcelona - Betis (duminică, 21:15, Digi Sport 2) și Deportivo - Real Madrid (duminică, 23:15, Digi Sport 2)

CSM București a încheiat pe locul al treilea acest sezon al Ligii Campionilor la handbal feminin, după victoria obținută în fața lui Buducnost. Deși campioana României s-a impus cu 26-20 în fața muntenegrencelor, Paula Ungureanu nu a părut foarte entuziasmată de acest succes.

Obiectivul meu a fost cu totul altul. Sunt supărată, dar în același timp, fericită pentru meciul de astăzi. Dedic această victorie tuturor românilor care au fost astăzi alături de noi”, a declarat Paula Ungureanu pentru Digi Sport, după meci.

Obiectivul echipei a fost îndeplinit, dar noi ne-am dorit mai mult. Din păcate, n-am reușit”, a adăugat Ungureanu.

Portarul lui CSM București n-a fost singura jucătoare supărată la finalul acestui Final 4. Pentru al doilea an la rând, Cristina Neagu pleacă de la Budapesta fără medalie, după ce Buducnost a fost învinsă în ambele meciuri.

Decepție pentru ea, decepție pentru noi, dar o așteptăm cu mare drag alături de noi și să dea Dumnezeu ca la anul să ne bucurăm împreună”, a zis Paula Ungureanu despre Cristina Neagu, jucătoare care va ajunge în sezonul viitor la CSM București.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT