• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Campioana Europei, CSM Bucureşti, a primit o lovitură grea înaintea debutului în Champions League: într-un amical al Danemarcei, Line Jorgensen s-a accidentat la braţul de aruncare şi va fi operată. Pentru daneză este a doua accidentare gravă de când evoluează la CSM: anul trecut a stat departe de teren patru luni, după o intervenţie la genunchi.

"S-a întâmplat în meciul nostru din Golden League împotriva Rusiei. În prima repriză, pe o pătrundere, am căzut pe mână, s-a dislocat încheietura. Voi lipsi, cu siguranţă, la meciurile din prima fază a grupelor. Şase săptămâni trebuie să stau cu mâna imobilizată, apoi urmează câteva luni de recuperare, aşa că va fi o perioadă lungă pentru mine, în afara terenului", a precizat Line Jorgensen, pentru Digi Sport.

Duminică, CSM Bucuresti începe cursa pentru apărarea trofeului Champions League. La Bucureşti vin rusoaicele de la Rostov Don, eliminate sezonul trecut de CSM, în sferturile de finală.

Meciul dintre CSM Bucuresti si Rostov Don va fi în direct la Digi Sport 1, duminică seară, de la ora 18.00. "Cred că echipa este pregătită de Champions League. Ştiu că toate fetele au aşteptat această zi şi cred că sunt pregătite să lupte din nou pentru trofeu", a mai precizat sportiva nordică în intervenţia avută.

sursă foto: csmbucuresti.ro