• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Gabriela Perianu (23 de ani), inter stânga la clubul maghiar Siofok KC, aflată la cea mai bună perioadă a carioerei sale, s-a accidentat grav la genunchi, unde a făcut o ruptură a ligamentelor, astfel că are nevoie de intervenție chirugicală. În aceste condiții, Gabriela va reveni la antrenamente cel mai devreme peste 6 luni, dacă organismul va răspunde așa cum trebuie la recuperare.

Accidentarea i-a dat planurile peste cap și selecționerului Ambros Martin, mai ales că nu mai este mult timp până la Mondialul din decembrie, care va începe la 1 decembrie.

Naţionala feminină de handbal a României a fost repartizată în Grupa A la Campionatul Mondial 2017 din Germania, alături de Franţa, Spania, Slovenia, Angola şi Paraguay.

Din păcate, Perianu se află a doua oară în carieră în fața unei astfel de ipostaze total neplăcute. Handbalista a ratat și prezența la Europeanul din 2016, tot din cauza unei accidentări.

Revenind la meciul de joi, Siofok a câștigat clar disputa cu Dunaferr SE, 32-26, și coechipierele i-au dedicat victoria Gabrielei Perianu.

19 goluri a marcat Gabriela Perianu pentru Siofok în primele patru etape, fiind unul dintre golgeterii echipei