• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Handbalistele de la CSM Bucureşti s-au calificat în grupele principale, dar s-au remarcat şi la capitolul ratări în meciul cu Rostov-Don. În schimb, portarul viitoarei adversare a campioanei Europei, Midtjylland, a oferit una dintre paradele săptămânii.

Parada etapei în Liga Campionilor i-a aparținut însă fostului portar al lui Oltchim Râmnicu Vâlcea, Amandine Leynaud. Franţuzoaica de 30 de ani de la Vardar a stopat aruncarea Zitei Szucsanszki, iar campioana Macedoniei a câştigat detaşat pe terenul lui Ferencavros, 37-24.

Alte trei intervenţii spectaculoase au venit din grupa lui CSM Bucureşti. Două dintre ele i-au avut în prim-plan pe portarii lui Rostov-Don, Katrine Lunde şi Galina Mekhdieva, care le-au blocat pe rând, pe Anastasiya Lobach şi pe Isabelle Gullden.

Şi portarul lui Midtjylland, Sabine Englert, a dovedit în partida cu Gyor că este greu de învins. A revenit rapid în poarta părăsită şi a stopat spectaculos un gol ca şi făcut, la aruncarea Corneliei Groot.

Deja calificate, CSM Bucureşti şi Midtjylland se întâlnesc în ultimul meci din grupă, duminică, în direct la Digi Sport 1, de la ora 20:00. Duelul este insa extrem de important, pentru cele doua puncte puse in joc, care vor conta in grupele principale.

Şi golurile fetelor au fost frumoase. Cel mai spectaculos a fost reuşit de Natalia Chigirinova, de la Astrakhanochka. Rusoaicele au pierdut însă pe terenul lui Leipzig, 27-30.