• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)

  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Două luni au mai rămas până la ultimul meci al Ramonei Farcău. Handbalista care a scris istorie în tricoul României, dar şi al Oltchimului, va avea parte de o retragere pe măsură la Râmnicu Vâlcea.

Ramona Farcău renunță la sportul care a consacrat-o. Marcatoare a 675 de goluri în 207 meciuri pentru reprezentativa României, handbalista de 37 de ani se va retrage, într-un meci de gală. Golgetera Jocurilor Olimpice de la Beijing le va avea alături pe fostele sale coechipiere de la Oltchim, alături de care a ajuns, în 2010, până în finala Champions League. Dintre starurile de atunci nu vor lipsi Cristina Neagu, Steluţa Luca, Ionela Gâlca-Stanca sau Narcisa Lecuşanu.

"Am decis să mă retrag cu echipa cea mai dragă mie. Cea mai frumoasă perioadă am trăit-o la Oltchim, unde într-adevăr toate fetele eram o mare familie. Se simțea acel spirit și am depășit fiecare moment avându-ne una pe cealalta" a declarat Farcău.

HCM Râmnicu Vâlcea va fi adversara din meciul amical care se va disputa pe 5 august, în Sala Traian. Ramona Farcău a jucat, în carieră, pentru HC Zalău, Oltchim, Dunărea Brăila, CSM Ploiești și Dinamo. Cu primele două echipe a cucerit nouă titluri de campioană. Farcău este a 6-a cea mai bună marcatoare din istoria selecționatei tricolore.