• Fotbal, Liga 1: Astra - CSM Poli Iași (vineri, 21:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, La Liga, prima etapă: Barcelona - Betis (duminică, 21:15, Digi Sport 2) și Deportivo - Real Madrid (duminică, 23:15, Digi Sport 2)

Suporterii Stelei și cei ai lui Dinamo s-au luat la bătaie înaintea derby-ului de la handbal din Sala Polivalentă, transmis ÎN DIRECT de Digi Sport. A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a calma spiritele.

Primul derby dintre Steaua și Dinamo la care galeriile celor doi granzi bucureșteni au avut acces după 10 ani a fost unul marcat de incidente.

 

Fanii s-au luat la bătaie înainte de startul partidei în afara Sălii Polivalente și au continuat duelul și înăuntru. Jandarmii au intervenit, dar au avut nevoie de gaze lacrimogene pentru a calma spiritele.

Violențele de la handbal au avut loc cu exact o săptămână înaintea derby-ului de la fotbal. Eternul Derby Dinamo - Steaua este programat miercuri, 30 noiembrie, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

"Facem apel la calm. Partida nu a început, iar prin comportamentul dumneavoastră puneți în pericol desfășurarea derby-ului dintre Steaua și Dinamo. Vă rugăm frumos să vă ocupați locurile și să așteptați începerea acestui spectacol cum se cuvine" a fost apelul la calm transmis de către crainicul din Sala Polivalentă în timp ce suporterii dinamoviști încercau să-i atace pe steliști.

Imaginile au fost difuzate și în cadrul emisiunii Fotbal Club, acolo unde a fost invitat Helmuth Duckadam, președintele de imagine al clubului de fotbal. "Prefer stadionul gol decât să văd aşa ceva la fotbal. E suficient o piatră aruncată. Prefer să jucăm fără spectatori", a fost reacția acestuia.