• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Rhein Neckar Lowen, proaspăt campioană a Germaniei, a avut un meci teribil cu deținătoarea titlului din Slovenia, Celje Pivovarna Lasko, în grupa B a Ligii Campionilor.

Prima parte a fost dominată de "leii" din Manheim, însă, tactica stabilită de antrenorul danez Nikolaj Jakobsen i-a costat scump. Lowen a scos goalkeeperul la fiecare atac și a încasat 4 goluri în poarta goală!!! La pauză, gazdele au avut avans minim, 16-15.

Portarul sârb de 37 ani al celor din Celje, Ivan Gajic, a fost eroul duelului. A înscris, premieră mondială, 3 goluri în meci si a avut 13 parade. În plus, a apărat și aruncarea de la 7 metri executată de Schmid.

Și Andreas Palicka a avut o prestație bună, cu 11 intervenții spectaculoase, plus o aruncare de la 7 metri apărată.

Chiar dacă au condus cu 27-24 în minutul 51, cei de la Celje nu au reușit să păstreze avantajul - au fost egalați în 3 minute, chiar dacă au mai înscris de 4 ori în poarta goală a adversarilor. La final, s-au bucurat nemtii, învingători cu 31-30.