• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

FC Barcelona a câștigat la limită meciul de la Flensburg, 28-27. Catalanii au suferit până în ultimele secunde, când coordonatorul Mogensen a greșit pasa, făcând mingea cadoul lui Lazarov.

Cei doi portari au dat recital, suedezul de 38 ani, Mathias Andersson, de la SG Flensburg Handewitt, 17 parade, macedoneanul Borko Ristovski, 15 intervenții strălucitoare. FC Barcelona s-a bazat pe formidabila linie de 9 metri, în care a strălucit tunisianul Wael Jallouz, 25 ani, cu 7 goluri, ajutat de francezul Dika Mem, și de danezul Lasse Andersson, ambii 19 ani, fiecare câte trei goluri.

SG Flensburg Handewitt a răspuns cu mingile trimise în extremă, însă, sârbul Radivojevic a ratat incredibil. Doar un gol din 5 aruncări. Antrenorul Ljubomir Vranjes a greșit în prima parte de meci, încheiată 13-11 pentru FC Barcelona, când l-a ținut lipit de banca tehnică pe interul dreapta Holger Glandorf. Trimis în teren după pauză, Glandorf a marcat de 6 ori și a dat 3 pase de gol.

FC Barcelona a învins cu 28-27 în meciul săptămânii, iar SG Flensburg Handewit rămâne fără victorie în fața formației ”blau-grana” din 2007. Echipa spaniolă conduce în clasamentul grupei A a Ligii Campionilor, cu maximum de puncte, șase.