• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Şedinţă fulger în vestiarul CSM-ului, după un nou eşec cu Gyor. "Am discutat fără antrenori. Nu rezistăm 60 de minute, vrem antrenamente mai dure", a surprins Iulia Curea.

Campioanele Europei nu îşi pot explica cele două înfrângeri suferite cu Gyor, în decurs de opt zile. Handbalistele de la CSM Bucureşti au avut o şedinţă la care antrenorul danez nu a participat şi au încercat să găsească soluţii. Înlocuirea lui Kim Rasmussen cu Jakob Vestergaard le-a dat peste cap pe jucătoarele care au cucerit Liga Campionilor la chiar prima participare. Cea mai bună marcatoare, Isabelle Gullden, se resimte cel mai mult.

"Am discutat între noi fără antrenori, în vestiar. Am avut o şedinţă şi fiecare a încercat să-şi exprime punctul de vedere şi să spună practic de ce nu se simte bine, de ce nu iese. Concluziile sunt că antrenamentele trebuie să fie mai dure şi totul trebuie să plece de la noi prima oară, pentru că trebuie să ne asumăm greşelile. Bune suntem, am arătat că putem, dar nu rezistăm 60 de minute", a explicat Iulia Curea, la sosirea din Ungaria.

Jakob Vestergaard, antrenorul lui CSM Bucureşti, şi-a expus la rândul său punctul de vedere. "Am revăzut de două ori meciul, pe timpul nopţii şi am făcut evaluările. Cu siguranţă sunt multe lucruri pe care trebuie să le îmbunătăţim. Acum trebuie să ne găsim drumul şi să ne asigurăm că vom avea cea mai bună prestaţie când vom juca împotriva lui Rostov, săptămâna viitoare", a spus tehnicianul.

CSM are trei înfrângeri consecutive în grupa C din Liga Campionilor şi mai are disputat meciurile cu Rostov Don şi Midtjylland. Cele trei echipe se luptă pentru celelalte două locuri care asigură calificarea în faza următoare.