• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

CSM București a făcut un meci excelent în fața celor de la Rostov și a început cu dreptul noul sezon al Ligii Campionilor, după ce s-a impus cu scorul de 24-21. Într-o Sală Polivalentă aproape plină, spectacolul a fost unul total, iar golurile și paradele de excepție nu au lipsit.

Jelena Grubisic a impresionat în meciul cu Rostov și a marcat de două ori din poartă în poartă, în aplauzele celor peste 4.000 de spectatori care au urmărit meciul de la București. Grubisic a profitat de tactica riscantă a celor de la Rostov, care au preferat în dese rânduri să scoată portarul și să mizeze pe o jucătoare în plus pe faza ofensivă.


"Îmi place să dau goluri și exersez astfel de aruncări", a recunoscut Grubisic, la finalul partidei. "Cred că am jucat bine, cu suișuri și coborâșuri, dar important este că am câștigat. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au venit în tribune să ne susțină, au fost cu adevărat un jucător în plus și au creat o frumoasă atmosferă", a mai spus omul din poarta deținătoarei Ligii Campionilor.

În repriza secundă, Linnea Torstensson a oferit un alt moment memorabil. Ea a oprit un atac al adversarilor printr-o reacție extraordinară și a avut, probabil, recuperarea etapei în Liga Campionilor.

Vezi mai jos o galerie foto cu imaginile bucuriei din Sala Polivalentă:

CSM Rostov

Pe 22 octombrie, CSM București va juca pe terenul celor de la FC Midtjylland, în următorul meci din Liga Campionilor. Partida va fi transmisă de Digi Sport, iar fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro!