• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Steaua şi Dinamo se vor întâlni în ultima etapă din turul Ligii Naţionale, miercuri, de la ora 17:45, în direct la Digi Sport 2. "Este un derby indiferent de poziţia din clasament", au spus roş-albaştrii.

Derby-ul de tradiţie al handbalului românesc, Steaua - Dinamo, va fi miercuri, de la ora 17:45, în direct la Digi Sport 2. Fără victorie în ultimele trei etape, roş-albaştrii vor să se revanşeze în faţa fanilor: încearcă să bată campioana en-titre, în ultima etapă a turului Ligii Naţionale. Cu 28 de titluri, Steaua este cel mai titrat club din handbalul românesc, urmat de Dinamo cu 13 trofee.

"Sunt meciuri frumoase, întotdeauna am făcut împotriva celor de la Dinamo partide bune. Au ieşit nişte meciuri de calitate, de spectacol şi sper ca şi miercuri la fel, sa refacem acest derby şi să producem un spectacol handbalistic", a spus stelistul Ionuţ Georgescu, completat de Florin Dragomir: "Tot timpul meciurile Steaua - Dinamo au fost derby-uri, nu contează pe ce poziţie era Steaua, pe ce poziţie era Dinamo".

Ovidiu Mihăilă are probleme de lot înaintea meciului din Sala Polivalenta. După 12 etape, Steaua este pe locul 7 şi are 18 puncte, cu 11 mai puţine decât rivala Dinamo, ocupanta poziţiei secunde.

"Nosrati, 100% nu o să joace, Florea, la fel, nu o să joace, fiind accidentaţi. Georgescu e sub semnul întrebării, să vedem dacă face un antrenament, să vedem cum se simte. În aceeaşi situaţie sunt şi Said Ouksir şi Ivan Dimitrijevic. Ne mai rămân 9 jucători, dintre care 3 portari, dar eu sper ca la ora jocului, cei care vom fi, mulţi - puţini, să reuşim să facem faţă unui astfel de meci", a declarat Ovidiu Mihăilă, tehnicianul roş-albaştrilor.

sursă foto: Facebook Steaua Handbal