• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Campioana României la handbal, Dinamo, s-a impus pe terenul Stelei în derby-ul din etapa a 13-a. Partida din Sala Polivalentă a început cu un moment de reculegere în memoria lui Didi Prodan şi cu "roş albaştrii în atac" - gazdele au condus cu 2-0, însă apoi au cedat iniţiativa şi la pauză era deja 11-9 pentru Dinamo.

În partea secundă, oaspetii s-au distanţat şi la cinci goluri, graţie portarului Irimuş care a fost de nebătut de la şapte metri.

"Am pierdut acest meci pe mâna noastră. Ratările şi-au spus cuvântul. 6 de la 7 metri, nu avem ce să mai comentăm", a comentat Ionuţ Georgescu.

Pe final, Steaua s-a apropiat, însă n-a putut evita eşecul - Dinamo s-a impus cu 22-19 şi a rămas pe locul 2 în Liga Zimbrilor.

"Ce a făcut diferenţa - poate plusul de experienţă pe care noi l-am acumulat în meciurile din Liga Campionilor", a spus Eliodor Voica.

Steaua, în schimb, poate încheia turul pe locul 7.

Embed: