• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Gyor pregătește revanșa după înfrângerea din finala Ligii Campionilor! Echipa lui Martin Ambros mizează pe apărare în duelul de vineri cu CSM București.

Lider în grupa CSM-ului, după două meciuri, Gyorul nu a uitat finala Ligii Campionilor din sezonul trecut. Fetele antrenate pe atunci de Kim Rasmussen s-au impus la 3 goluri diferență, 29-26, iar Isabelle Gulden a marcat la foc automat.

Suedeza a reușit peste jumătate din golurile CSM-ului, în finala de la Budapesta. Acum, campioana Ungariei și-a făcut planurile pentru a anihila cele mai bune jucătoare ale lui Jakob Vesteragaard, mai ales că antrenorul Martin Ambros este și selecționerul Romaniei.

"Sunt deţinătoarele titlului, ne-au învins în finală sezonul trecut, dar acum e un nou sezon. CSM-ul are o echipă puternică, chiar mai bună decât cea de anul trecut, aşa că pentru noi e o provocare importantă. Va fi dificil, dar suntem gata de luptă şi vrem să ne întoarcem de acolo cu două puncte", a afirmat Martin Ambros, pentru Digi Sport.

"Va fi foarte important să ne apărăm bine. Am dovedit că putem evolua foarte bine în atac, dar defensiva va fi cheia acestui meci. Va fi un meci greu, împotriva unor jucătoare foarte bune. Va fi o provocare pentru noi, dar dacă vom juca bine împreună şi în apărare, vom lua puncte", a spus Kari Grimsbo, pentru Digi Sport.

CSM București - Gyor este în direct la Digi Sport 1, vineri de la ora 18:00. Fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro!