• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Handbalistele de la CSM București vor avea parte și de susținerea publicului român în ”infernul” de la Budapesta, în cele două partide din Final Four-ul Ligii Campionilor.

Pentru partida cu Vardar, care se va disputa sâmbătă, 6 mai, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 18:45, Bella Gulden și colegele sale vor simți și ”căldura” transmisă de către o parte a fanilor veniți din țară. Este vorba despre un grup de 45 de suporteri care a plecat azi de dimineață din Craiova cu destinația Budapesta.

CSM București se întoarce la Budapesta pentru a câștiga pentru a doua oară Liga Campionilor. Află totul despre parcursul echipei. Și ține-le pumnii fetelor pentru o nouă performanță extraordinară. #haidefetele.

Fanii, de toate vârstele, de la 16 la 79 de ani, ”înarmați” cu vuvuzele, cu tobe și cu glasuri puternice pentru a se face auziți în sală, au închiriat un autocar și abia așteaptă să le susțină necondiționat pe elevele lui Per Johannson. Oltenii, ca de altfel, toți românii, speră ca CSM București să reușească în tentativa de a-și păstra trofeul suprem, câștigat anul trecut tot la Budapesta. De altfel, și în următorii doi ani, acest turneu Final Four se va disputa tot la Budapesta.

Fii alături de fetele de la CSM București care încearcă să păstreze Liga Campionilor în România. Trimite-le mesajul tău de susținere folosind hashtag-ul #haidefetele pe contul tău de socializare (Facebook, Instagram sau Twitter).

Printre susținătorii care au ales să facă deplasarea se află și o venerabilă doamnă (foto, cea cu tricolorul), care a fost nelipsită de la toate meciurile Oltchimului, de acasă și din deplasare, dar și ale echipei naționale, mai ales că și dumneai a practicat acest sport în tinerețe.

 

Programul Final Four, ÎN DIRECT la Digi Sport

Sâmbătă
16:15 Gyor-Buducnost Podgorica
18:45 CSM București- Vardar Skopje

Duminică
16:15 Finala mică
18:45 Finala

Sâmbătă şi duminică, începând cu ora 10.00, la Matinal, şi până la ora 21.00, după terminarea ultimului meci din Final Four vă vom ţine la curent cu intervenţii în direct de la sală, dar şi cu emisiuni speciale de la Budapesta şi invitaţi de marcă.

Digi Sport vă propune un spectacol total, sâmbătă şi duminică, în direct de la Budapesta.

Meciurile turneului F4 vor fi prefațate la orele 15:30 şi 18:00 de emisiunea Săptămână de handbal. Invitaţi de marcă vor analiza echipele calificate în F4 și șansele CSM-ului de a-și păstra trofeul cucerit sezonul trecut. Narcisa Lecuşanu, Cristina Vărzaru, Simona Spiridon şi Cristina Neagu sunt câteva dintre vedetele care vor fi la studioul Digi Sport de la Budapesta.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT