• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Handbalistele de la Zalău au învins CSM Bistriţa, dar Gheorghe Tadici a avut meciul său cu arbitrii. Nici observatorul partidei nu a scăpat.

Gheorghe Tadici nu se dezminte: este un car de nervi si când jucătoarele lui câştigă. Antrenorul Zalăului a reacţionat violent în finalul meciului cu CSM Bistriţa, din etapa a 6-a a Ligii Florilor. Când mai erau 20 de secunde şi echipa sa conducea cu 31-29, fostul selecţioner a cerut time-out şi a răbufnit la adresa arbitrajului. Vizat a fost şi observatorul partidei, Petru Pop.

"N-au nicio jenă, sunt învăţaţi de observator, e amărâtul ăla care n-a fost în stare de nimic", a strigat Tadici.

Paul Pop este dublu campion naţional (1998 şi 1999, cu Minaur). El a mai cucerit Cupa României, în două rânduri (1999, tot cu Minaur, respectiv 2005, obţinută cu Fibrexnylon Savinesti); observatorul meciului de azi a cucerit şi patru titluri de campion şi trei cupe în Italia. Fostul jucător şi antrenor de la Minaur a înscris 284 de goluri în 133 de selecţii la prima reprezentativă.

În ceea ce priveşte meciul propriu-zis, Ana Maria Dragut s-a remarcat, reuşind 9 goluri, iar Zalăul s-a impus fără probleme, după un meci în care a condus în permanenţă.

"Am văzut că trebuia să câştigăm la 8-10 goluri diferenţă, asta am văzut eu...şi că am avut anumite probleme...şi când iei 4 goluri din 5 paşi la limită de 6, şi când la fault de cartonaş roşu nu se dă nici măcar fault, asta e diferenţa", a tunat la final Tadic.

Horaţiu Paşca, antrenor la CSM Bistriţa, a făcut şi el trimitere la ieşirile omologului de pe banca Zalăului. "Din păcate, mai există şi alte câteva lucruri adiacente care nu fac neapărat cinste sportului, însă trăim cu ele şi mergem cu ele mai departe", a spus antrenorul.

De notat şi faptul că cea mai bună marcatoare a venit din tabăra adversă: Laura Oltean a înscris 12 goluri din 13 aruncări.