• Liga 1 - Play-out etapa a 13-a: Concordia Chiajna - Botoşani, pe DigiSport 1, luni, 29.05, ora 20:30
  • Handbal masculin - Champions League Final 4: Veszprem - PSG (Digi Sport 1, sâmbătă, 03.06, ora 16:15) şi Vardar - Barcelona (DigiSport 1, sâmbătă, 03.06, ora 19:00)

Cristina Neagu a marcat cele mai multe goluri pentru Buducnost, în deplasarea cu Thuringer din Liga Campionilor.

În prima repriză, Buducnost a jucat cu echipa de bază și a închis tabela cu 10 goluri avans, 21-11. În runda a doua, Dragan Adzic a rulat tot lotul, însă Thuringer nu a putut să revină. În final, Buducnost a reușit să se împună cu 32 -26. Cele mai multe goluri pentru Buducnost, opt la număr, le-a marcat Cristina Neagu, iar pentru Thuringer, cehoaica Luzumova a înscris tot de opt ori. În clasamentul grupei A, liderul Buducnost are 6 puncte după trei etape, iar Thuringer a rămas pe poziția a treia cu doar două puncte strânse.

Toft, 18 parade în fața compatrioatelor

Sandra Toft, daneza din poarta campioanei Norvegiei, Larvik, a fost eroul meciului din grupele Ligii Campionilor, cu Esbjerg. Portarul a reușit 18 parade în fața compatrioatelor sale, două dintre ele la lovituri de la 7 metri. Magistrală între buturi, Toft a contribuit și în atac - a marcat două goluri în prima victorie a norvegiencelor în acest sezon, 31-24, reușită chiar în Danemarca. Esbjerg rămâne însă lider în grupa D, la egalitate de puncte, patru, cu Krim Ljubliana.