• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cristina Neagu a marcat cele mai multe goluri pentru Buducnost, în deplasarea cu Thuringer din Liga Campionilor.

În prima repriză, Buducnost a jucat cu echipa de bază și a închis tabela cu 10 goluri avans, 21-11. În runda a doua, Dragan Adzic a rulat tot lotul, însă Thuringer nu a putut să revină. În final, Buducnost a reușit să se împună cu 32 -26. Cele mai multe goluri pentru Buducnost, opt la număr, le-a marcat Cristina Neagu, iar pentru Thuringer, cehoaica Luzumova a înscris tot de opt ori. În clasamentul grupei A, liderul Buducnost are 6 puncte după trei etape, iar Thuringer a rămas pe poziția a treia cu doar două puncte strânse.

Toft, 18 parade în fața compatrioatelor

Sandra Toft, daneza din poarta campioanei Norvegiei, Larvik, a fost eroul meciului din grupele Ligii Campionilor, cu Esbjerg. Portarul a reușit 18 parade în fața compatrioatelor sale, două dintre ele la lovituri de la 7 metri. Magistrală între buturi, Toft a contribuit și în atac - a marcat două goluri în prima victorie a norvegiencelor în acest sezon, 31-24, reușită chiar în Danemarca. Esbjerg rămâne însă lider în grupa D, la egalitate de puncte, patru, cu Krim Ljubliana.