• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Tricoul pe care cea mai bună handbalistă din lume în anul 2015, Cristina Neagu, l-a purtat la Campionatului Mondial din Danemarca, unde a fost declarată MVP-ul competiţiei, este "vedeta" unei licitaţii organizate în scop caritabil, preţul acestuia ajungând, în doar câteva zile, de la 400 de lei la 1.200 de lei.

Alături de tricoul Cristinei Neagu, în licitaţie se mai află tricoul celui mai experimentat jucător al naţionalei de fotbal, Răzvan Raţ, purtat de acesta la jocul Italia - România şi care are trecute pe el numele victimelor de la Clubul Colectiv, alături de tricourile unor alţi sportivi din handbal, fotbal sau volei.

Licitaţia este organizată în cadrul celei de-a XII-a ediţii a Memorialului Radu Gog, eveniment caritabil dedicat strângerii de fonduri pentru familia fostului arbitru divizionar Radu Gog, decedat în anul 2003, într-un accident rutier, la vârsta de 24 de ani.

Acesta a arbitrat peste 300 de partide de fotbal, dintre care 40 în Divizia C (Liga a III-a), remarcându-se pe plan profesional, dar şi sportiv, unde era considerat unul dintre cei mai talentaţi arbitri din cadrul Comisiei Judeţene a Arbitrilor Sălaj.

Asociaţia Sportivă Cavalerii Zalău, organizează în fiecare an, de la trecerea în nefiinţă a fostului arbitru, un memorial, respectiv un turneu de minifotbal şi importante acţiuni caritabile prin care este ajutată familia fostului arbitru.

"Este un eveniment de tradiţie, prin care vrem să ajutăm familia - soţia şi cele două fiice ale fostului arbitru Radu Gog. Anul trecut, unul dintre colaboratori a venit cu ideea organizării unei licitaţii caritabile cu tricouri ale unor fotbalişti. Anul acesta, prin intermediul unor prieteni, în general arbitri şi observatori, am reuşit să adunăm pentru licitaţie 17 tricouri ale unor sportivi importanţi, precum fotbalistul naţionalei Răzvan Raţ, Adrian Popa de la Steaua, Liviu Antal - jucătorul formaţiei Hapoel Tel Aviv, tricoul echipei naţionale de minifotbal a României, multiplă campioană a Europei, a lui Mario Camora, căpitanului de echipă de la CFR Cluj, fosta campioană a României, tricoul echipei HC Zalău cu semnăturile tuturor jucătoarelor", a declarat miercuri, pentru AGERPRES, fostul arbitru internaţional Ioan Onicaş, preşedintele al Federaţiei Române de Minifotbal şi unul din principalii organizatori ai competiţiei.

Acesta a adăugat că în cadrul memorialului se vor desfăşura şi mai multe partide de minifotbal, la două categorii: open - 12 echipe şi old-boys - 9 echipe.

AGERPRES