• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Dinamo are un start peste așteptări în UEFA Champions League, acolo unde a revenit după o pauză de 11 ani. După egalul dramatic cu Holstebro, dinamoviștii au câștigat la pas cu Zaporoje și au făcut spectacol în fața propriilor suporteri. În plus, iranianul Sajad Esteki a intrat în TOP 5 goluri, după etapa a doua a competiției.

Adus în acest an de Dinamo, handbalistul în vârstă de 26 de ani a marcat cu o execuție imparabilă chiar la ultima acțiune a primei reprize, nelăsându-i nicio șansă portarului advers.

Esteki a prins locul al treilea în topul EHF, liderul topului fiind Daniil Shishkarev. Handbalistul lui Vardar Skopje a înscris cu o execuție fantastică în victoria formației din Macedonia cu HC Brest, scor 31-27.

Duminică, de la ora 17:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Dinamo o întâlnește pe teren propriu pe Beșiktaș, în poate cel mai așteptat meci al grupei pentru români. Fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro!