• La Liga (restanţă): Valencia-Real Madrid, MIERCURI, în direct pe Digi Sport 1, de la 19:45
  • Liga Campionilor, handbal feminin: CSM Bucureşti joacă la Larvik "finala" pentru locul 2 în grupă. SÂMBĂTĂ, 18:00, pe Digi Sport 1 

Dinamo are un start peste așteptări în UEFA Champions League, acolo unde a revenit după o pauză de 11 ani. După egalul dramatic cu Holstebro, dinamoviștii au câștigat la pas cu Zaporoje și au făcut spectacol în fața propriilor suporteri. În plus, iranianul Sajad Esteki a intrat în TOP 5 goluri, după etapa a doua a competiției.

Adus în acest an de Dinamo, handbalistul în vârstă de 26 de ani a marcat cu o execuție imparabilă chiar la ultima acțiune a primei reprize, nelăsându-i nicio șansă portarului advers.

Esteki a prins locul al treilea în topul EHF, liderul topului fiind Daniil Shishkarev. Handbalistul lui Vardar Skopje a înscris cu o execuție fantastică în victoria formației din Macedonia cu HC Brest, scor 31-27.

Duminică, de la ora 17:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Dinamo o întâlnește pe teren propriu pe Beșiktaș, în poate cel mai așteptat meci al grupei pentru români. Fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro!