• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Victoria în faţa lui CSM Bucureşti, scor 30-28, lucrează la moralul handbaliştilor Stelei. Etapa viitoare, roş-albaştrii speră să câştige în premieră în acest sezon în deplasare, tocmai împotriva formaţiei care le-a răpit şansa de a evolua în semifinalele Ligii Naţionale.

Handbaliştii Stelei au punctaj maxim pe teren propriu şi sunt optimişti pentru parcursul din campionat. Jucătorii antrenaţi de Ovidiu Mihăilă n-au câştigat niciunul dintre cele trei jocuri din deplasare în acest sezon, dar sunt pregătiţi să schimbe acest lucru.

"E o victorie care ne dă aripi, sa spun asa, pentru că este cu o echipă care se bate în partea de sus a clasamentelor, se luptă chiar la câştigarea titlului. Eu zic s-o luăm pas cu pas, dar vă daţi seama că acum, după victoria asta, avem mai mult curaj, un moral foarte bun şi putem aborda şi viitoarele partide la victorie", a spus la final Ionuţ Georgescu, completat de Gabriel Florea: "Victoriile.. ştiţi cum este: victoriile aduc victorii; important e să rămânem la fel de concentraţi, să muncim în continuare, să fim noi, grupul acesta, cei de la Steaua, şi să ne dorim foarte mult victoria mai departe".

Golgheterul Ligii Naţionale în sezonul trecut, Gabriel Florea, are un regret după victoria cu CSM Bucureşti.

"Sigur, e bine că s-a mai umplut sala asta de la Chiajna, am văzut că a venit şi galeria lor, ne-am fi dorit să vină şi galeria noastra. Din păcate, asta a fost, a fost un meci spectaculos, un adevarat derby şi e bine până la urmă că a ieşit bine pentru noi", a mai spus handbalistul.

Etapa următoare, Steaua va juca în deplasare cu Poli Timişoara, echipă care i-a eliminat pe roş-albaştri în sferturile Ligii Naţionale, în sezonul trecut.