• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Dedu a spus că titlul mondial câștigat de fetele noastre la handbal feminin va avea un impact major asupra sportului românesc și că evoluția elevelor lui Relu Roșca nu i-a creat niciun fel de emoții.

Fostul mare handbalist român, dar și al lumii, Alexandru Dedu, actualul președinte al Federației Române de Handbal, prezent la Ohrid, le-a felicitat pe sportivele noastre după succesul acestora din finala Campionatului Mondial U18 (DETALII AICI și VIDEO).

”Acest titlu mondial are o valoare inestimabilă, dar pentru handbalul românesc va conta foarte mult în viitorul apropiat și cel îndepărtat.

Succesul din Macedonia este o recunoștință a muncii unor oameni, care au știut cum să cizeleze tinerele noastre talente”, a spus Dedu.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Chestionat, într-un interviu ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE, găzduit de emisiunea ”Săptămâna de handbal” de la Digi Sport, dacă a avut emoții pentru acest titlu mondial, șeful FRH a replicat:

”Ca să fiu sincer, m-am relaxat încă din minutul 5, atunci când am văzut cum joacă fetele, am văzut că lucrurile merg pe un făgaș bun. Am vibrat cu ele, dar n-am avut emoții.”

Alexandru Dedu a apreciat, într-un final, modul în care se lucrează la nivel de juniori în handbalul românesc.

”Este o generație crescută frumos și bine de niște oameni, care au știut să le insufle adevăratele valori”, a conchis Dedu la Digi Sport.