• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Decizii importante legate de viitorul handbalului european au fost luate la Bucureşti. Al 12-lea Congres Extraordinar al Federaţiei Europene de Handbal a avut loc în capitala României. "Organizarea acestui eveniment dovedește că suntem puternici", a spus Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic Român.

Bucureștiul a fost, timp de două zile, capitala handbalului european. Al 12-lea Congres extraordinar al Federației Europene a avut loc în România, iar invitații au fost plăcut surprinși de buna organizare a evenimentului. Alin Petrache le-a urat bun venit oaspeților, printre care a fost invitat și doctorul Hassan Moustaffa, președintele Federației Internaționale de Handbal.

„Comitetul Olimpic Român sprijină Federația Română de Handbal în drumul spre Euro 2016. Suntem încântați să vă avem alături și să avem un președinte tânăr și ambițios ca Alexandru Dedu, care sprijină cu experiența sa handbalul românesc. Handbalul este unul dintre cele cinci sporturi de top din România”, a declarat Alin Petrache, președintele COSR.

La eveniment s-au luat decizii importante legate de viitorul handbalului european. S-a discutat despre handbalul pe plajă, despre depunerea candidaturii pentru președinția Federației Europene și despre promovarea acestui sport în locuri publice.