• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

CSM București a devenit favorită la câștigarea titlului, pentru al doilea an consecutiv. ÎN DIRECT la Digi Sport 1, handbalistele din capitală au câștigat la o diferență de trei goluri derby-ul cu HCM Baia Mare și așteaptă cu încredere disputa din ultima etapă.

Jorgensen a fost cea mai bună jucătoare din echipa bucureșteană. A inscris de șapte ori și CSM s-a răzbunat pentru eșecul din Supercupă. Bucuria jucătoarelor de la HCM a fost totuși reținută.

"Nu ne simțim nici pe jumătate campioane, în niciun caz. Au mai rămas multe meciuri de disputat, meciuri grele, iar ultima confruntare o avem la Baia Mare. Trei goluri nu înseamnă mult în handbal" a declarat Line Jorgensen. "Evident că nu este jucat campionatul. Noi le așteptăm la Baia Mare cu cel mai mare drag" a adăugat Melinga Geiter, de la HCM Baia Mare.

Brazilianca Mayssa Pessoa a reușit o prestație de zile mari în poarta CSM-ului, reușind mai multe parade spectaculoase. "Sunt foarte fericită, astăzi m-am bucurat de handbal" a declarat aceasta. "Contează foarte mult să ai un portar care să te ajute pentru că îți dă elan și totul este mult mai ușor" a recunoscut colega braziliencei, Aurelia Brădeanu.

Și jucătoarele de la HCM Baia Mare au lăudat prestația portarului de la CSM București. "A jucat foarte bine. Știm că este o jucătoare foarte bună, iar noi din păcate nu am reușit să înscriem. Va trebui să mai lucrăm la asta pentru următorul meci" a declaralt Lois Abbingh.

Pentru bucureștence urmează meciul cu Savehof, din Liga Campionilor. Disputa va fi transmisa vineri, de la ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.