• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

ÎN DIRECT la Digi Sport, HC Adrian Petrea Reșita a obținut o victorie la limită, în deplasarea de la Ploiești, într-un meci din etapa a 12-a a Ligii Naționale de handbal masculin.

Gazdele au purtat banderole albe pe braț în semn de protest pentru salariile neachitate de mai bine de două luni. Ploieștenii au reușit să se mențină aproape de adversar pe tot parcursul primei reprize care s-a încheat cu un avantaj minim pentru reșițeni 14-13.

La jumătatea părții secunde oaspeții s-au distanțat 4 goluri și păreau scapați în învingători 19-23. Această difrență de 4 goluri a fost de altfel și cea mai mare înregistrată pe tabelă. Au venit însă două eliminări pentru handbaliștii antrenați de Adrian Petrea și jocul s-a echilibrat iar.

Finalul a fost unul pe muchie de cuțit. Extrema Andrei Lela a marcat golul 31 pentru oaspeți iar în ultimele secunde ploieștenii nu au reușit să mai înscrie. La acest fapt a contribuit și faptul că erau cu 2 oameni mai puțin pe teren.

CSM Ploiesti - HC Adrian Petrea s-a încheiat 30-31 și reșițenii rămân în jumătatea superioară a clasamentului. Cel mai bun marcator al gazdelor a fost Alexandru Tărîţă (7 goluri) în timp ce la oaspeți Mihail Huţa a marcat de 6 ori.