• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Grupa D a Ligii Campionilor la handbal masculin a oferit un regal handbalistic, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe site-ul www.digisport.ro. Slovenii de la Gorenje Velenje au fost învinși, pe teren propriu, de echipa germană HSV Hamburg, scor 29-36.

Până la pauză, ambele echipe au reușit atacuri rapide, finalizate în forță, în fața celor 1500 de spectatori din sală. Cu un joc curat, cele două echipe au produs doar câte o aruncare de la șapte metri - ambele transformate. La pauză s-a intrat cu 19-13 pentru vizitatori, care n-au scăpat din mână partida, în ultimele 30 de minute.

Până la final, gazdele s-au chinuit să țină pasul, dar Hamburg s-a impus cu 36-29. Cel mai bun marcator al partidei a fost Skube, de la gazde, cu 7 reușite. El a fost urmat, din tabăra lui Gorenje, de Papez (5), Cehte și Sostaric (4), dar și Beciri (3). Pentru Hamburg au marcat Pfahl (6), Canalles-Rexach, Mahe, Schroder (5), Djodjic (4) și Lindberg (3).

În total, 11 jucători au înscris cele 36 de goluri semnate de nemți în deplasare.  Hamburg conduce clasamentul din grupa D, cu 6 victorii în 7 partide, în vreme ce Gorenje Velenje se află pe 4, cu șase puncte, fiind devansată de Aalborg și Flensburg.

Reprezentanta Sloveniei a izbutit să se impună în ultimele două partide, cu Drott și La Rioja (ultimele două clasate), iar un al treilea rezultat pozitiv consecutiv i-ar fi sporit șansele de calificare în optimi.