• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Paris Saint Germain a câştigat derby-ul serii din grupele Champions League, chiar pe terenul vicecampioanei Europei, Kiel, scor 30-26.

În prima repriză, fostul portar al lui Kiel, Thierry Omeyer, a făcut senzaţie în poarta lui PSG şi nu le-a permis nemţilor să marcheze timp de zece minute. La pauză a fost 16-10 pentru oaspeţi, dar Kiel a reuşit să se apropie şi la un gol în repriza secundă.

Francezii şi-au asigurat victoria pe final, graţie omului meciului, Narcisse, care a reuşit în ultimele minute să marcheze de două ori şi a obţinut două lovituri de la şapte metri.

PSG s-a impus în final cu 30-26 şi este prima în grupa A, cu şase victorii din şapte etape. De trei ori câştigătoare a trofeului, Kiel, este pe locul 4. Prima clasată se califică direct în sferturile Champions League.

Marcatori:

Kiel: Vujin (5), Canellas (4), Duvnjak (4), Sprenger (3), Anic (3), Dahmke (3), Weinhold (2), Toft Hansen (1), Dissinger (1)

PSG: Onufrjienko (7), Narcisse (6), Hansen (4), Honrubia (4), Abalo (3), Nikola Karabatic (3), Luka Karabatic (2), Mollgaard Jensen (1)