• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

Victorie clară pentru Motor Zaporoje în prima partidă din noul sezon, în Velux Champions League. ÎN DIRECT la Digi Sport, ucrainenii au câștigat fără emoții, 36-23 cu Chekhovskie Medvedi.

Ucrainenii de la Motor Zaporoje au câștigat clar duelul estului la handbal cu Chekhovskie Medvedi. A fost primul meci în noul sezon al Ligii Campionilor. La 71 de ani, antrenorul-legendă Maksimov a pornit o nouă reconstrucție de echipă în Rusia. Campioana ultimilor 16 ani a punctat doar la imagine: a dat cel mai frumos gol al meciului.

Cu un antrenor de doar 34 de ani pe bancă, polonezul Rombel, Motor Zaporoje a demonstrat că are forța pentru a-și îndeplini obiectivul: în acest an încearcă să ajungă măcar până în optimile Velux Champions League. Competiția este ÎN DIRECT la Digi Sport.

Dinamo, reprezentanta României în cea mai tare competiție a handbalului de club, va debuta duminică la Skjern, în Danemarca, de la 17:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.