• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Victorie clară pentru Motor Zaporoje în prima partidă din noul sezon, în Velux Champions League. ÎN DIRECT la Digi Sport, ucrainenii au câștigat fără emoții, 36-23 cu Chekhovskie Medvedi.

Ucrainenii de la Motor Zaporoje au câștigat clar duelul estului la handbal cu Chekhovskie Medvedi. A fost primul meci în noul sezon al Ligii Campionilor. La 71 de ani, antrenorul-legendă Maksimov a pornit o nouă reconstrucție de echipă în Rusia. Campioana ultimilor 16 ani a punctat doar la imagine: a dat cel mai frumos gol al meciului.

Cu un antrenor de doar 34 de ani pe bancă, polonezul Rombel, Motor Zaporoje a demonstrat că are forța pentru a-și îndeplini obiectivul: în acest an încearcă să ajungă măcar până în optimile Velux Champions League. Competiția este ÎN DIRECT la Digi Sport.

Dinamo, reprezentanta României în cea mai tare competiție a handbalului de club, va debuta duminică la Skjern, în Danemarca, de la 17:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.