• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

HCM Baia Mare a făcut spectacol în duelul cu cea mai slabă defensivă din Liga Naţională. Vicecampioanele României au trecut în deplasare de Rapid cu 34-24, iar la final au acuzat jocul dur al adversarelor.

Băimărencele au mari probleme înaintea partidei de săptămâna viitoare cu Ferencvaros, din Liga Campionilor. Ocupanta locului secund în Liga Naţională a câştigat la scor meciul cu Rapid, dar accidentările îi dau bătăi de cap antrenorului Aurelian Roşca.

Rapid a condus-o cu 2-0 pe vicecampioana României, după care HCM a trecut total la controlul partidei. Formaţia băimăreană a avut 17-12 la pauză, iar în partea secundă a ajuns şi la 13 goluri avans.

Au urmat câteva momente tensionate în meci. Alexandra Tifan şi Anamaria Tănăsie s-au ciocnit dur, iar jucătoarea oaspete a avut cel mai mult de suferit.

Luciana Marin a acuzat, de asemenea, o accidentare, iar la final, Patricia Vizitiu a dezvăluit că are, la rândul său, probleme.

La meciul cu Rapid, Aurelian Roşca nu a putut să o folosească pe Valentina Ardean Elisei, accidentată în urmă cu câteva zile.

Embed: