• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Știința Bacău nu a avut probleme în meciul cu Energia Târgu Jiu, în etapa a 8-a a Ligii Naționale de handbal masculin, impunându-se pe teren propriu cu scorul de 26-21.

În etapa a 8-a a Ligii Naționale de handbal, Știința Bacău a obținut o victorie facilă pe teren propriu cu Energia Târgu Jiu. După ce au ratat în ultima secundă victoria în runda precedentă, la Odorhei, moldovenii nu au mai lăsat nimic la voia întâmplării. Fără să primească gol în primele 11 minute, și-au consolidat rapid un avans de 5 puncte. Energia a avut o tresărire de orgoliu la jumătatea primei reprize, atunci când s-a apropiat la două goluri de adversari (4-6).

Paradele portarului Răducu Tamaș, dar și fazele ofensive reușite Bondar și Ramba au contribuit la scorul înregistrat la pauză, 14-10. Amenințați cu înghețarea salariilor în urma rezultatelor slabe, gorjenii nu au reușit să mențina ritmul nici în partea secundă și au suferit a 6-a înfrângere stagională, 21-26.

Marius Bondar de la gazde, alături de extrema Sifre de la Energia au fost principalii marcatori ai partidei cu 7, respectiv 6 goluri.

PROGRAMUL COMPLET al canalelor Digi Sport