• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Dobrogea Sud este noul lider în prima ligă masculină de handbal, cu 21 puncte. ÎN DIRECT la Digi Sport, formația constănțeană a trecut în derby-ul etapei a opta de Dinamo cu 32-29.

Prima parte de meci a fost echilibrată, iar ambele formații au condus pe rând, astfel ca gazdele au intrat la vestiare cu un gol avantaj, 15-14. Cu portarul sârb de 39 ani, Dane Sijan, în mare formă - 14 parade, plus două aruncări de la 7 metri apărate, Dobrogea a pus stăpânire pe joc și s-a distanțat la 4 goluri în minutul 36.

Chiar daca Dinamo a avut o zvacnire pe final, cand a inscris de 3 ori, Dobrogea Sud a rezistat și s-a impus cu 32-29.

"Da, într-adevăr, a fost o victorie ca pe vremuri. Am rămas totuși fără cuvinte. Acest public minunat merită tot efortul pe care l-am depus astăzi. Lor le dedicăm victoria" a declarat la final Laurențiu Toma, jucătorul gazdelor.

"Eu cred că a fost unul din meciurile spectaculoase a campionatului, cel puțin până în momentul de față. Aș dori să felicit echipa Constanței pentru victorie" a completat Eliodor Voica, antrenorul lui Dinamo.

Embed: