• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

ÎN DIRECT la Digi Sport, THW Kiel și-a luat revanșa în fața lui Flensburg-Handewitt, în derby-ul german al grupei A din Liga Campionilor la handbal masculin, după ce în ultima etapa pierduse în fața propriilor suporteri la 8 goluri diferență.

Gazdele au început mai bine meciul și în primele minute conduceau deja cu 4-1. Kiel a revenit pe final și la pauză avea avantaj de 4 goluri, 17-13. O contribuție importantă au avut și paradele reușite de Andreas Wolff.

În primele 6 minute după reluare, Flensburg a reușit să egaleze la 18. Kiel a trecut însă din nou în avantaj, cu largul concurs al gazdelor, care au ratat pe bandă rulantă. În cele din urmă oaspeții au câștigat la un singur gol diferență, 26-25 reușind abia a 3-a victorie în 8 meciuri din Liga Campionilor.

Magnussen Anders Eggert a marcat de 7 ori pentru Flensburg, în timp ce pentru Kiel trei jucători au rerușit câte 5 goluri: Domagoj Duvnjak, Christian Zeitz și Niclas Ekberg.