• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Meci spectaculos între Vardar şi CSM Bucureşti, în a doua grupă principală din Liga Campionilor. Handbalistele antrenate de Kim Rasmussen nu au stat mult pe ganduri şi, în minutul 12, aveau deja un avantaj de trei goluri.

Medaliate cu bronz la ultimele două ediţii, gazdele au ridicat ritmul, au revenit şi chiar au condus cu 11-8. A urmat o serie fără greşeală a CSM-ului, care a restabilit egalitatea chiar înainte de pauză.

În repriza secundă, s-a mers cap la cap până spre final. Tot macedonencele au reuşit să se desprindă. În minutul 57, erau în avantaj, 22-19. Finalul a fost însă de infarct. Ana Paula Rodriguez a înscris două goluri consecutive şi a avut şansa să dea lovitura.

Nu a înscris şi Vardar a câştigat cu 22-21. Suedeza Gullden, cu 8 goluri, a fost cea mai bună marcatoare a confruntării. De la campioanele României s-a remarcat şi Grubisic, autoare a 11 parade. Eşecul duce CSM-ul pe locul 4, ultimul care asigură calificarea în faza următoare a competiţiei.