• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ajunsă pentru prima oară în finală, Vardar a câştigat Liga Campionilor după un meci dramatic cu PSG. ÎN DIRECT la Digi Sport, campioana Macedoniei s-a impus cu un gol marcat în ultima secundă, scor 24-23.

Vardar a câştigat pentru prima oară Liga Campionilor după o finală de poveste cu Paris Saint Germain. Ultimele zece secunde ale finalei transmise ÎN DIRECT de Digi Sport au fost incredibile.

În faţa a 20.000 de spectatori, francezii au condus cu 12-11 la pauză, însă Vardar a întors rezultatul. Egalaţi la 23 cu şapte secunde înainte de final, campionii Macedoniei au dat lovitura la ultima fază a meciului şi s-au impus cu 24-23. Ciupici a înscris golul fericirii pentru echipa lui Raul Gonzalez.

Uwe Gensheimer - de la PSG - a fost golgeterul competiţiei, iar cel mai bun jucător al Final Four-ului a fost portarul campioanei Vardar - Arpad Sterbik - care şi-a trecut în palmares pentru a patra oară trofeul Ligii Campionilor. În finala mică, Veszprem a învins Barcelona lui Xavi Pascual, scor 34-30.