• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

CSM București a anunțat pe site-ul oficial despărțirea de Jakob Vestegaard, informație oferită în premieră de Digi Sport. Danezul regretă despărțirea de campioana României, fiind convins că putea să califice echipa în grupele principale, asta deși CSM a reușit o singură victorie în 4 meciuri.

"Urez succes clubului și fetelor pe mai departe. Eu sper în calificarea în Main Round și sunt convins că am fi putut să o obținem și împreună. Însă aceasta este situația… Vreau să le mulțumesc tuturor, oamenilor din club, spectatorilor, fanilor. Mi-au oferit amintiri pe care nu le voi niciodată și mi-aș dori să revin în Sala Polivalentă, unde atmosfera este cu adevărat specială", a spus Vestergaard, pentru site-ul celor de la CSM București.

După ce a dus-o pe HCM Baia Mare până în sferturile Ligii Campionilor, Aurelian Roșca, noul antrenor al lui CSM, are acum o misiune teribil de grea: trebuie să nu piardă cu Rostov și să câștige contra lui Midtjylland, pentru ca noua sa echipă să nu fie eliminată prematur din competiția pe care a câștigat-o anul trecut.

"Urmează două meciuri foarte importante în Liga Campionilor. Am încredere în jucătoarele noastre, în experiența și valoarea lor, și cred în șansele noastre de calificare", a afirmat Roșca.

Meciurile pe care CSM București le joacă în Liga Campionilor și Liga Națională pot fi urmărite ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport!