• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Naţionala masculină de handbal a României a învins-o în deplasare pe cea a Finlandei cu categoricul scor de 34-21, miercuri, într-un meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2017, Grupa a 2-a.

Partida a avut loc în oraşul Vantaa și la pauză scorul era 20-9 în favoarea românilor. Vali Ghionea a fost cel mai bun marcator, 7 reușite, în vreme ce Iuliu Csepreghi a înscris de 6 ori.

CM 2017 se va desfăşura în Franţa. România a fost eliminată de Finlanda în preliminariile Euro 2016, într-o dublă manşă.

Din Grupa a 2-a mai fac parte naţionalele Austriei şi Italiei. Pe 4 noiembrie, Austria a învins România cu scorul de 27-24, în localitatea Maria Enzersdorf. Pe 8 noiembrie, la Călăraşi, România a obţinut o victorie confortabilă, cu 35-22, în faţa Italiei. În următoarele sale meciuri, România va întâlni Finlanda (10 ianuarie) şi Austria (14 ianuarie), de fiecare dată la Baia Mare, apoi Italia, pe 16 ianuarie, în deplasare.

În clasament, tricolorii antrenați de Aihan Omer ocupă locul doi, cu 4 puncte din trei meciuri, prima fiind Austria, tot patru puncte, din două partide.

În faza următoare a preliminariilor merge mai departe doar formaţia clasată pe primul loc.