• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cele mai tari echipe din handbalul european au făcut spectacol în direct la Digi Sport, în etapa a doua din grupele Ligii Campionilor. PSG a bătut Brest la diferență de patru goluri, iar Kielce a făcut scor cu nemții de la Kiel.

PSG - Meshkov Brest 32-28

A fost festival de goluri frumoase în a doua victorie a milionarilor de la PSG în Champions League, 32-28 cu bielorușii de la Meshkov Brest. Extremele au ridicat sala în picioare. Primul a fost slovenul Razgor. Superstarul Abalo a început și el să râdă după unul din cele mai ciudate goluri ale carierei. A fost a doua victorie consecutivă pentru PSG, în grupa B a Ligii Campionilor.

Kielce - Kiel 32-21

Într-un alt meci, Kielce a evoluat perfect în fața celor de la Kiel în etapa a doua din Velux Champions League. Fără antrenorul Alfred Gislanson, operat de hernie de disc, Kiel a fost de nerecunoscut în deplasarea din Polonia. Kielce s-a distanțat repede și la pauză a condus cu 18-11. În repriza secundă Kiel s-a apropiat la patru goluri, dar gazdele au revenit imediat la controlul jocului. Kielce a câștigat cu 32-21 și are două puncte în grupa B, în timp ce Kiel a rămas fără niciun punct.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT